Advertisement

Autor: Shpendi

Misteri i numrit 137

Numrin 137 e gjejmë të shprehur tek Egjipti i lashtë e tek Kaballah. Fizikanti i madh Wolfgang Pauli ishte i fiksuar pas këtij numri. A është e vërtetë që ky është numri mbi të cilin ndërtohet i gjithë Universi?

Read More

Rrezja e Vdekjes apo Energjia e Pastër

Çfarë është rrezja e vdekjes që përmend Tesla? Si i ndali Marconi kamionët e Duçes në rrugë. Si u zhdukën projektet? Kush i vazhdoi këto studime e deri ku arritën? Si përfunduan këto shpikje në një Fondacion në Liechtestein. Çfarë është në gjendje të bëjë makineria ZAVBO.

Read More

Ethereum

Çfarë është Ethereum? A është rivali kryesor i Bitcoin? Kontrata inteligjente dhe aplikacione në fusha të ndryshme të jetës.
Për çfarë përdoret platforma e tij? Ku qëndron ndryshimi nga monedha e famshme?

Read More

Annunaki

Kush ishin këto qënie të quajtura Annunaki nga sumerët? A ekziston planeti Nibiru?
Për çfarë flasin historitë sumere të shkruara në pllakat e argjilës?
Çfarë është Lista Mbretërore Sumere?

Read More

Ku shkoi Ari i Botës?

Përse Ari ushtron një forcë tërheqëse tek ne? Çfarë përfaqëson Ari për ne?
Kush e shtyu njeriun primitiv të hynte në minierë e ta kërkonte?
Ku ndodhet ai fizikisht?

Read More

Postime Së Fundi

Vizitat e faqes

018853
Shikimet sot : 2
Aktualisht Online : 0
Adresa jote IP : 54.36.149.10

Pin It on Pinterest