Advertisement

Kategori: Crypto

Ethereum

Çfarë është Ethereum? A është rivali kryesor i Bitcoin? Kontrata inteligjente dhe aplikacione në fusha të ndryshme të jetës.
Për çfarë përdoret platforma e tij? Ku qëndron ndryshimi nga monedha e famshme?

Read More

Bitcoin

Çfarë është Bitcoin, kjo monedhë elektronike për të cilën flitet aq shumë?
Kush e krijoi atë? I drejtohet vetëm një “elite”, apo është monedha dixhitale e së ardhmes?

Read More
Loading

Postime Së Fundi

Vizitat e faqes

018757
Shikimet sot :
Aktualisht Online : 0
Adresa jote IP : 89.58.2.135

Pin It on Pinterest