All

Latest

Ka Zot apo nuk ka Zot?

Sa herë kemi thënë "e di Zoti atë" apo "janë punët e Zotit". Por, a ka Zot? Ku mund ta gjejë njeriu të vërtetën? Ndoshta tek Bibla? Kush e shkroi atë? Çfarë ngjarjesh përshkruhen aty? Bibla që lexojmë sot, përputhet me Biblën origjinale, apo është interpretim i saj?

Ka Zot apo nuk ka Zot?

Sa herë kemi thënë “e di Zoti atë” apo “janë punët e Zotit”. Por, a ka Zot? Ku mund ta gjejë njeriu të vërtetën? Ndoshta tek Bibla? Kush e shkroi atë? Çfarë ngjarjesh përshkruhen aty? Bibla që lexojmë sot, përputhet me Biblën origjinale, apo është interpretim i saj?

Read More

Misteri i numrit 137

Numrin 137 e gjejmë të shprehur tek Egjipti i lashtë e tek Kaballah. Fizikanti i madh Wolfgang Pauli ishte i fiksuar pas këtij numri. A është e vërtetë që ky është numri mbi të cilin ndërtohet i gjithë Universi?

Read More

Rrezja e Vdekjes apo Energjia e Pastër

Çfarë është rrezja e vdekjes që përmend Tesla? Si i ndali Marconi kamionët e Duçes në rrugë. Si u zhdukën projektet? Kush i vazhdoi këto studime e deri ku arritën? Si përfunduan këto shpikje në një Fondacion në Liechtestein. Çfarë është në gjendje të bëjë makineria ZAVBO.

Read More

Ethereum

Çfarë është Ethereum? A është rivali kryesor i Bitcoin? Kontrata inteligjente dhe aplikacione në fusha të ndryshme të jetës.
Për çfarë përdoret platforma e tij? Ku qëndron ndryshimi nga monedha e famshme?

Read More

Annunaki

Kush ishin këto qënie të quajtura Annunaki nga sumerët? A ekziston planeti Nibiru?
Për çfarë flasin historitë sumere të shkruara në pllakat e argjilës?
Çfarë është Lista Mbretërore Sumere?

Read More
Loading

Postime Së Fundi

Vizitat e faqes

012489
Shikimet sot : 3
Aktualisht Online : 0
Adresa jote IP : 44.192.253.106

Pin It on Pinterest

Shares
Share This